Tel: +31 (0)6 45 02 89 15| Mail: info@msautoschade.nlProjecten

Toyota MR2

Deze Toyota MR2 is binnengekomen met flinke schade aan de rechterkant. De auto had een heftruck geraakt vanaf de rechter A-Stijl. De auto kwam met een WOK melding binnen omdat er ernstige schade was aan een constructie deel. Dit allemaal is hersteld door MS Autoschade en de auto is veilloos door de RDW keuring gekomen.

Mini Cooper S

Deze prachtige Mini Cooper S had schade aan het linker achter spatbord. Er was een een vangrail geraakt. In overleg met de klant is er gekozen voor een reparatie van het paneel in plaats van het vervangen. Het resultaat is vlekkeloos!

 

Volkswagen Transporter T2

Een Transporter T2. Iedereen kent dit icoon uit eind jaren 60. Deze transporter was al ooit een keer geprobeerd te ''restaureren''. Helaas waren de essentiele roestdelen niet vervangen, maar volgeplakt met plamuur. Met als resultaat een onderheidse ergernis. MS Autoschade heeft wel op de juiste manier het plaatwerk hersteld. De eigenaar rijd nu met een nog bredere glimlach.

MG Cabrio

Een klassiek verhaal van een oude auto wat opgeknapt moet worden. Deze MG Cabrio had uiteraard de nodige roest. Dit hebben we netjes hersteld. Tevens hebben we de voor en achterbumper door een nieuwe model vervangen van chroom. Hiervoor hebben we een nieuw constructie moeten lassen zodat het plug and play was.

 

Landrover

Deze landrover heeft een klap van linksachter gehad. Een reparatie wat in de meeste gevallen enkel hersteld kan worden door het plaatwerk te vervangen. Maar door de vakkundigheid van MS Autoschade herstellen we het originele plaatwerk en wordt alles weer hersteld naar fabriekstoestand.

 

Opel Calibra

Een liefhebberswagen uit de jaren 90. Een Opel Calibra. Ook de eigenaar van deze Calibra is een liefhebber. Er is een compleet nieuwe bodykit gemonteerd. Tevens De motorkap gemodificeerd en enkele centimers verlengd. Vervolgens in een custom uitgekozen kleur gespoten.

Diensten

 • Schadeherstel

  Bij MS Autoschade streven we ernaar uw auto zo snel mogelijk weer gebruiksklaar te krijgen.

  Lees door »

 • Spuitwerk

  MS Autoschade onderscheidt zich als specialist op het gebied van spuitwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Lees door »

 • Taxatie

  Heeft u autoschade? Dan heeft uw verzekeraar een taxatierapport van uw auto nodig. MS Autoschade verzorgd dit voor u.

  Lees door »