Tel: +31 (0)6 45 02 89 15| Mail: info@msautoschade.nlWelkom bij MS Autoschade

MS Autoschade te Haarlem

MS Autoschade een gerenommeerd herstelbedrijf voor autoschade, met daarnaast expertise op het gebied van lakspuiten. Geleid door een bedreven en ervaren vakman met een grenzenloze passie voor zijn vak.

De kleinschaligheid van onze onderneming maakt dat we zeer flexibel kunnen werken. In de meeste gevallen zijn wij in staat om schade sneller af te handelen dan onze collega’s en dat tegen een scherpe prijs. Door onze ervaring en slagvaardigheid is uw eigendom bij ons in goede handen!

Schade aan uw auto zorgt voor een hoop ongemak. U kunt uw auto niet gebruiken, er moet allerlei papierwerk worden afgehandeld met de verzekering... Wij nemen u dit hele traject graag volledig uit handen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij autoschade, kijk dan verder bij schadeherstel. Wanneer u wilt weten hoe we uw schade afhandelen met uw verzekeringsmaatschappij, kijkt u dan bij assurantietraject of taxatie.

Naast het herstellen van autoschade is MS Autoschade ook het aangewezen bedrijf voor spuitwerk op maat. Denkt u hierbij aan het spuiten van industriële producten voor fabrikanten en allerlei voorwerpen voor particulieren.

U kunt direct uw gegevens achterlaten of contact met ons opnemen. Op de contactpagina vindt u onze contactgegevens.

Diensten

 • Schadeherstel

  Bij MS Autoschade streven we ernaar uw auto zo snel mogelijk weer gebruiksklaar te krijgen.

  Lees door »

 • Spuitwerk

  MS Autoschade onderscheidt zich als specialist op het gebied van spuitwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Lees door »

 • Taxatie

  Heeft u autoschade? Dan heeft uw verzekeraar een taxatierapport van uw auto nodig. MS Autoschade verzorgd dit voor u.

  Lees door »